Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

De website van Knotgroep Meer en Woud (KnotgroepMeerenWoud.nl) is samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Knotgroep Meer en Woud aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten op de website, noch voor schade als gevolg van onduidelijkheid in de tekst of van het functioneren van de website.

Knotgroep Meer en Woud aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van informatie verstrekt door websites waar de website van  Knotgroep Meer en Woud naar verwijst of die verwijzen naar de website van Knotgroep Meer en Woud.

Knotgroep Meer en Woud behoudt zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen in de tekst of functionaliteiten van de website van  Knotgroep Meer en Woud dan wel delen ervan te verwijderen, zonder notificatie vooraf of nadien.

Het intellectueel eigendomsrecht op alle teksten, afbeeldingen en functionaliteiten van de website van  Knotgroep Meer en Woud berusten bij  Knotgroep Meer en Woud, tenzij expliciet anders aangegeven.

 

Ieder gebruik van de website, anders dan het informeren van (potentiële) klanten, vrijwilligers en toezichthouders, evenals het geheel of gedeeltelijk vermenigvuldigen of reproduceren van teksten en functionaliteiten van de website, is zonder schriftelijke toestemming van het Coördinatie Collectief (CoCo) van de Knotgroep Meer en Woud, niet toegestaan.

Laat commentaar formulier zien